<i>Life</i> <i>coaching<i>
TOP belangenbehartiging
  • Uw (t)optimale belangenbehartiger! 0

Life coaching

TRANSPARANT
Stacks Image 80
24/7 toegang tot uw financiële gegevens
OPEN
Wij werken op basis van vertrouwen en openheid
PROFESSIONEEL
Wij houden onze kennis en kunde continue op pijl door het volgen van cursussen, seminars en opleidingen en zijn aangesloten bij branchevereniging NBBI

Het leven kan u soms uitdagingen bieden die u graag eens met iemand anders zou bespreken.

Misschien hebt u geen partner of kinderen waar u mee kunt praten of wilt u dat liever niet. Misschien wordt het in uw situatie niet als gebruikelijk gezien om hulp te zoeken bij obstakels in uw leven. Misschien schaamt u zich voor uw situatie of ervaart u een andere wijze van drempelvrees. Ook kan het zijn dat u op zoek bent naar de visie van een onafhankelijk derde op uw situatie. Misschien wilt u gewoon de indrukken van alledag kwijt door een gesprek te voeren met iemand die oprecht naar u luistert. Misschien bent u verdrietig of eenzaam, neerslachtig of bent u zakelijk getroffen door het coronavirus.

Maar ook voor diegene die dit leest en gepest wordt op school, onzeker is of last heeft van faalangst kan baat hebben bij life-coaching. Misschien ga je binnenkort naar het middelbaar onderwijs en ben je daar onzeker over. Het kan ook zijn dat je thuis problemen hebt binnen het gezin waar je leeft, dat je twijfels hebt over school of studiekeuze of dat je worstelt met een beroepskeuze.

Life-coaching is geen vervanging voor psychologische dan wel psychiatrische hulpverlening. Indien nodig zullen wij u in contact brengen met flankerende hulpverlening zodat u verder geholpen kan worden. Ook dit is coaching. Het coachingstraject kan overigens uitstekend samenlopen met een andere vorm van behandeling. Het biedt een uitstekende aanvulling op de behandeling.

De coach luistert met oprechte aandacht en interesse naar uw verhaal. Of u nu uw zorgen wil delen, een situatie in uw leven wil bespreken die indruk op u heeft gemaakt of dat u niet meer zo goed weet welke richting u uit moet (in werk, opleiding of privé) de coach biedt u een luisterend oor. Natuurlijk is coaching veel meer dan een luisterend oor en signaleren wij actief eventuele andere problematiek om u daarvoor andere hulp aan te raden.

Wandelen is een uitstekend manier om uw gedachten te ordenen en uw lichaam en geest te ontspannen. Daarom bieden wij ook life-coaching aan 'in beweging'. We wandelen door een prachtig natuurgebied en tijdens de wandeling is er ruimte om de dingen die u bezighouden te bespreken. Voor veel mensen is praten tijdens een wandeling gemakkelijker dan tijdens een gesprek aan tafel. De rust en eenvoud van de natuur geven u letterlijk ruimte in het hoofd. Als het hoofd rustig(er) is komt er meer ruimte en kunt u de dingen weer beter in perspectief plaatsen.

Uiteraard nemen wij de regels van de privacy wetgeving in acht en zullen wij geen informatie delen met derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming en of verzoek daartoe. De coaching zelf kan bestaan uit diverse methoden van coaching en/of een combinatie hiervan.

Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie!

Uw (t)optimale belangenbehartiger!