<i>Ons</i> <i>Top team</i></i> <i>
<i>Ons</i> <i>Top team</i></i> <i>
  • Uniek, Integer & Loyaal! 0

Ons Top team

TRANSPARANT
Stacks Image 690
24/7 toegang tot uw financiële gegevens
OPEN
Wij werken op basis van vertrouwen en openheid
PROFESSIONEEL
Wij houden onze kennis en kunde continue op pijl door het volgen van cursussen, seminars en opleidingen en zijn aangesloten bij branchevereniging NBBIKevin

Stacks Image 837
De eerste organisatie voornamelijk werkzaam op het gebied van het strafrecht en vreemdelingenrecht, de andere organisatie voor opvang, huisvestiging en ondersteuning van dak en/of thuislozen.
Ik solliciteerde vervolgens als financieel juridisch medewerker bij een bewindvoerderskantoor waar ik mij al heel snel thuis voelde in mijn rol als bewindvoerder. Werk waarin je veel afwisseling hebt, geen dag hetzelfde is, ieder dossier een eigen gezicht heeft en waar je betekenisvol werk kunt doen voor mensen die tijdelijk of blijvend niet in staat zijn om hun financiën zelf te beheren. Waarbij je mensen kunt begeleiden, adviseren en vooruit kan helpen binnen hun eigen mogelijkheden. Als ervaringsdeskundige op diverse vlakken, ben ik in staat om bij iedere cliënt wel aansluiting te vinden.

Op gegeven moment begon ik eigen ideeën te ontwikkelen over hoe ik vond dat het werk als bewindvoerder eruit moest zien en welke dingen ik zelf belangrijk vond in het contact met mensen. Dit heeft mij geïnspireerd om mijn eigen kantoor te beginnen. TOP belangenbehartiging werd opgericht, gesteund op de pijlers die ik belangrijk vind: transparantie, openheid en professionaliteit.
Het overbrengen van kennis en kunde op jonge enthousiaste mensen zorgt ervoor dat er meer mensen komen die op constructieve wijze andere mensen kunnen gaan helpen. Daarom is TOP belangenbehartiging tevens erkend leerbedrijf voor de mbo opleiding juridisch maatschappelijke dienstverlening en op die manier wil ik andere mensen de kans geven om het vak in de praktijk te leren.
Op sommige momenten kan ik bij bewindvoering dus door een stagiair(e) worden ondersteund (niet bij mediation en/of life-coaching).

TOP belangenbehartigingSamen werken aan een betere toekomst!
Amal

Amal ondersteunt op vriendelijke en enthousiaste wijze mijn werkzaamheden als bewindvoerder op administratief, niet dossierinhoudelijk vlak. Amal is werkzaam geweest in de verzekeringsbranche en heeft daar ruime ervaring opgedaan in klantcontacten, schadegevallen en expertises. Cijfers en uitzoekwerk zijn dingen die Amal op het lijf zijn geschreven. Orde creëren in chaos om overzicht en helderheid te kunnen krijgen.
Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, is Amal uw eerste aanspreekpunt. Indien u al een email gestuurd heeft zal zij u aangeven dat wij daar dan zo spoedig mogelijk bij u op terugkomen. Ons streven daarbij (behoudens onvoorziene omstandigheden) is uiterlijk twee werkdagen.  Indien nodig maakt ze voor u een terugbelafspraak of plant een contactmoment met Kevin in. Amal weet in welke gevallen dit wenselijk is en wanneer zij u zelf verder kan en mag helpen. Verder verzorgt Amal de facturatie en kunt u bij haar terecht voor vragen over uw factuur. Stacks Image 783
Inmiddels hebben wij een laagdrempelig, middelgroot kantoor waar we vooruitkijken en denken in mogelijkheden. Wat er is gebeurd kun je niet veranderen en we nemen het verleden niet mee in onze beoordeling om een samenwerking aan te gaan. Wij zijn van mening dat mensen die op een bepaald vlak vastlopen adequate en goede hulp moeten kunnen krijgen. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij ook doorverwijzen indien nodig.
Als iemand hulp wil en zoekt en bereid is om op een respectvolle eerlijke en enthousiaste manier de samenwerking met ons kantoor aan te gaan, is diegene van harte welkom bij ons! Úw motivatie bepaalt het succes van onze samenwerking.

Belangenbehartiging werd met een vooruitziende blik gekozen met het oog op uitbreiding van de dienstverlening in de toekomst.
Na afronding van de rechtenstudie zal Kevin zich mede gaan toeleggen op eerstelijns juridisch advies en bezwaarschriftprocedures.